mmmmmmmmmhhhm mkkm
Denker en doener in projecten, fondsenwerving en interim management
Home Margo De 7 W's Cases en referenties Nieuws Contact Video

 

 

Nieuwsbrief juli 2010

Wat ben ik toch een gezegend mens! Niet alleen omdat ik nu al ruim een jaar heerlijk vanuit mijn kantoor in Almere werk voor mijn trouwe klanten, maar vooral om de fantastische feedback die ik van hen gekregen heb op mijn werk!

Als u geïnteresseerd bent in wat Liane den Haan, Henk Krol, Celene Peterson en Peter Dankmeijer over mij en mijn werk te zeggen hebben, klik dan op het woordje "Video" rechts boven...

Heeft u het gezien? Je zou er gewoon rode blosjes van krijgen, vindt u niet?
Halverwege 2010 is er weer veel werk verzet en er zijn mooie resultaten behaald. Nieuwe projecten zijn er binnen gehaald; voor de Roze Ouderen, maar ook voor de GayKrant.
Er zijn ca. 50 Eigenkracht conferenties in het land gehouden en Empowerment Lifestyle Services gaat vanaf komend najaar verder als EduDivers met een enthousiast team!

Nu is het even tijd om adem te halen want het was wel een heel druk eerste jaar! Toch ook even genieten van het mooie weer of mijn grote hobby: beeldhouwen (zie onder…..voor een impressie van recent werk).
Het vakantieseizoen is aangebroken en ik merk dat veel van jullie al op vakantie zijn of binnenkort gaan. Langs deze weg wil ik jullie dan ook een hele mooie zomer toewensen!

Vriendelijke groet,

Margo Niestadt
Stuur een mail voor het ontvangen van de Nieuwsbrief